Sarfvikin alue ja ympäristö

Merellistä tunnelmaa ja kulttuurihistoriaa

Kulttuurihistoriallisesti vanha ja arvostettu Sarfvik edustaa rauhallista mutta modernia asuinympäristöä, jonka infrastruktuuri vastaa nykypäivän vaatimuksia. Merellisessä ja luonnonläheisessä ympäristössä pääset nauttimaan puistomaisesta ja hyvin hoidetusta alueesta, Suomen ehkä vanhimman ja arvostetuimman golfkentän tuntumassa.

Alueella on myös vaalittu vanhoja sota-aikaisia muistomerkkejä ja rakennelmia, ja alueella sijaitseva Sarfvikin kartano toimii nykyisin museona.

Sarfvikissa voit kokea olevasi lähellä luontoa. Meren, metsän ja golfkentän ympäröimällä alueella on myös oivalliset ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, mikä tarjoaa hyvän vastapainon pääkaupunkialueen kiihkeälle elämänrytmille. Voit nauttia luonnosta ja vuodenajoista oman kotisi maisemissa, tai vaikkapa rentoutua pistäytymällä sieniretkellä tai marjastamassa turvallisessa ympäristössä. Lähistöllä sijaitsee myös Finnträsk-niminen järvi. Sen pohjoisrannalla on pieni yleisessä käytössä oleva uimaranta. Järven alueella on merkittäviä luontoarvoja, ja se on myös tärkeä virkistysalue.

Sijainti ja palvelut

Sarfvik sijaitsee Länsiväylän varrella, vain noin 3 minuutin ajomatkan päässä Saunalahdesta. Rakennuspaikat sijaitsevat lähellä Tolsan liittymää, joten pääsy Länsiväylälle on todella sujuvaa. Yhteys Helsinkiin on sujuvaa Länsiväylää pitkin noin 20 minuutissa, ja esimerkiksi lentokentälle ajo kestää noin 30 minuuttia Kehä III:a pitkin. Alueen yhteydet paranevat entisestään, kun Kivenlahden metroasema valmistuu noin 4 km päähän rakennuspaikasta. Lähistöllä on myös kaukopysäköinti ja bussipysäkki.

Alueen julkisia palveluita kehitetään niin ikään vauhdilla, ja alueelta löytyykin jo päiväkoti, koulu Sundsbergissa (noin 3 km). Lähimmät kaupat sijaitsevat noin 5 minuutin ajomatkan päässä Saunalahdessa ja Espoonlahdessa, ja suurempi ostoskeskus löytyy Isosta Omenasta, jonne ajoaika on noin 10 minuuttia. Kirkkonummen kunta tulee rakentamaan uuden koulun noin 300 metrin etäisyydelle myynnin kohteena olevista taloista.

Mitä muuta Sarfvik 100 voi Sinulle ja perheellesi tarjota

Laajan kontaktiverkostomme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme myös muita etuja, kuten mahdollisuuden hankkia laituripaikka Sarfvik Marinan -pienvenesatamasta erikoishinnoin. Voimme myös tarjota Suomen arvokkaimman golfseuran osakkeita ja hienot, hyvin hoidetut kentät erikoisehdoin.