Sarfvik 100 - Puhdaslinjainen arkkitehtuuri ja toimivat pohjaratkaisut

Rakennettavat omakotitalot sijoittuvat rauhalliseen ja luonnonläheiseen ympäristöön, päättyvän tien varrelle. Kaikista taloista avautuu hienot näkymät luontoon ja golfkentälle. Esimerkiksi olohuoneesta länteen avautuvassa maisemassa olevat talot sijoittuvat yli 150 metrin etäisyydelle. Avaruuden tunnetta lisäävät koko olohuoneen seinän suuruiset ikkunat ja länteen avautuva terassi. Rakennuspaikkana alue on erinomainen ja vankka kallio, joka on myös käytännössä helppohoitoinen.

Sarfvik 100 -projektin arkkitehtisuunnittelusta vastaa moderniin puurakentamiseen erikoistunut arkkitehti Seppo Mäntylä, jonka töihin lukeutuu runsaasti yksilöllisiä taloja ympäri Suomea. Mäntylän loistaviin työnäytteisiin voi tutustua arkkitehdin kotisivuilla.

Sarfvik 100 -talojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisestä huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja luonnonvaloa ja maisemaa hyödyntäviin ajatuksiin. Selkeä ja puhdaslinjainen design yhdessä laajojen lasipintojen kanssa muodostaa modernin kokonaisuuden, jossa luonto on läsnä.

Tutustu talomalleihin tästä.

Moderni puutalo luonnonmukaisista materiaaleista

Sarfvik 100 -talot ovat Honkatalojen ekopuutaloja, jotka valmistetaan vain korkealaatuisimmista luonnon materiaaleista. Ekopuutalojen toteutustapa on pre-cut-tekniikka, jossa puuosat työstetään tehtaalla valmiiksi määrämittaan maailman moderneinta puuntyöstöteknologiaa hyödyntäen. Seinissä muovit ja mineraalivilla on korvattu paperilla ja puukuitueristeellä, jolloin rakenteet saavat hengittää eikä höyrysulkua pääse muodostumaan. Ekopuutalo on allergiaystävällinen ratkaisu, jossa hyvä sisäilma on vakiona.

Tutustu talovalmistajaan: